Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
ogled
Izberite kategorijo
Proizvajalci
654 Izdelki

Osvežilci zraka za avtomobil pomagajo odstraniti neprijetne vonjave iz prostora za potnike. Ne zavzamejo veliko prostora in so enostavni za namestitev.

Katere so vrste osvežilcev zraka za avtomobil?

Glede na stanje, v katerem je aromatična snov, obstaja veliko vrst teh izdelkov. Najpogostejše so:

  • Papirnati osvežilci prepojeni z dišavo. Praviloma so obešeni na vzvratno ogledalo v notranjosti. Njihova glavna prednost je nizka cena.
  • Tekoči. Praviloma so to posode z aromatično tekočino, ki so pritrjene na prezračevalne reže. Delujejo dlje časa kot dodatki, ki so prepojeni z dišavami.
  • Zrnasti. Ponavadi se prodajajo v vrečkah. Lahko se jih pritrdi na rešetko grelnika ali obesi na vzvratno ogledalo. Njihova glavna prednost je dolga življenjska doba.
  • Gel. To so posode s snovjo podobno želatini. Lahko jih, na primer, postavite na armaturno ploščo ali pod sedež. Gel v notranjosti je zelo gost, zato ni nevarnosti, da bi iztekal iz posode. V večini primerov služijo dlje časa kot tekoči.
  • Električni. Ta kategorija vključuje ionizatorje, ki so koristni za človeški organizem. Napajajo se skozi vtičnico vžigalnika ali z baterijami.

Ti avtomobilski pripomočki se med seboj razlikujejo tudi po načinu delovanja. Nekateri neprijetne vonjave absorbirajo, medtem ko jih drugi le skrijejo, tako da oddajajo prijeten vonj.

Značilnosti uporabe osvežilcev zraka za avtomobil

  1. Vedno preučite navodila proizvajalca in upoštevajte njegova priporočila. Na primer, nekateri izdelki delujejo pravilno samo v določenem položaju. Zasnova nekaterih osvežilcev zraka omogoča prilagoditev intenzivnosti vonja.
  2. Po namestitvi pripomočka si temeljito umijte roke z milom.
  3. Bodite zelo previdni, če so v prostoru za potnike otroci. Ne dovolite jim okusiti dišečega gela, tekočine ali zrnc.

AUTODOC: Priročno spletno nakupovanje

Naša spletna trgovina nudi veliko število visokokakovostnih avtomobilskih pripomočkov. Poleg tega boste lahko kupili osvežilce zraka za avtomobil in druge izdelke po najugodnejših pogojih. Zato postavljamo ugodne cene in redno izvajamo promocije. Tudi nakup vrhunskih izdelkov po ugodnih cenah je možen - prepričajte se sami. Postanite AUTODOC stranka že danes in začnite svoje ugodno nakupovanje.

loader Prosim počakajte...