1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Ne pozabite na redne intervale menjave avtodelov za FIAT FREEMONT

Fiat Freemont

Crossover, ki ga izdelujejo od leta 2011, je prvi model, ki je nastal v sodelovanju razvijalcev podjetij Fiat in Chrysler. Avtomobile Fiat Freemont izdelujejo v Toluci, Mehika.

Zgodovina izdelave Fiat Freemonta

Učinkovit crossover je bil predstavljen na ženevski avtomobilski razstavi, januarja 2011. Prodaja se je začela spomladi. Model je bil izdelan na platformi Chrysler GS/JS. Avtomobil je imel dvojno trapezoidno mrežo hladilnika, kromirana značko z logotipom, LED žaromete in elegantne nosilce. Oba odbijača, vratne kljuke in stranska ogledala so bili v barvi karoserije, vetrobransko steklo pa je bilo obrobljeno s črno letvijo.

Ta dizajn je predstavljal idealen odsev novega stila združenih izdelovalcev avtomobilov. Poleg tega so ga označevali reliefni zavoji stranskih vrat in prednjega odbijača ter široke plošče na kolesnih obokih.

Danes so avtomobili Fiat Freemont zastopanih v petih paketih. Najbolj priljubljen med njimi, Urban, vključuje sistem vstopa KeyLess, parkirnega pomočnika, sistema ESP in ABS, tempomat, pa tudi potovalni informacijski center. Novembra 2011 je šel v prodajo paket Lounge. Imel je usnjeno oblazinjenje volana, senčilo za prtljažnik, sistem za glasovno aktivacijo nadzora Uconnect Voice Command, loputo z električnim pogonom, talne preproge in z usnjem oblazinjene sedeže. V Evropi sta na voljo tudi paketa Park Avenue (od leta 2012) in Cross (od leta 2014).

Fiat Freemont na trgih različnih držav

Pravzaprav predstavlja crossover prenovljeno različico prve generacije Dodga Journey, ampak je na trgih Avstralije, Brazilije, Evrope, Kitajske in Južne Koreje družba Fiat Freemont predstavila kot nov model.

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Zunanje ogledalo
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Zunanje ogledalo VAN WEZEL
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Zunanje ogledalo CITROËN
Rezervni deli + Številka izdelka Zunanje ogledalo 008528100000
Številka izdelka B86201
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov 8GM 002 091-131 VAN WEZEL
OEN 07075177
OEN + Proizvajalec avtodelov 0001787120 VAN WEZEL
loader Prosim počakajte...