1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Prijavi se
NA NAŠE NOVICE

Da bi prejeli naše najnovejše novice in nasvete, vpišite svoj e-mail:

Infografika
Število prodanih
novih avtomobilov
v 20 letih

Tukaj je zanimiva infografika, ki smo jo pripravili za vas. Iz nje lahko ugotovite, katere oblike avtomobilskih karoserij so izbrali vozniki zahodnoevropskih držav med letom 1998 in 2017. Na primer, opazi se sledeči trend: potreba po limuzinah v Evropi je upadla. Leto za letom, se nove avtomobile s to obliko karoserije vse manj in manj pogosto registrira: odstotek glede na skupno število novih registriranih avtomobilov je upadel iz 76 na 46 v 20 letih.

Več
Okvare kolutnih zavor: znaki in vzroki

Zavorni sistem ima pomembno vlogo pri zagotavljanju varnosti v prometu. Eden glavnih elementov sistema so zavorni diski. Nenehno so izpostavljene velikim mehanskim in toplotnim obremenitvam. Lastniki avtomobilov morajo poznati glavne znake okvar v delovanju zavornih diskov, da jih lahko pravočasno ugotovijo in popravijo. Informacije o vzrokih za okvare jim pomagajo pri njihovem preprečevanju.

Več
Priljubljeni avtodeli
Nasveti
Kaj je RunFlat?

Tveganje za poškodbe pnevmatik se podvoji pri vožnji po slabo kakovostnih površinah. Luknjice, izbokline, žeblji, razpokano steklo, ostri kamni na cesti in celo nezadosten ali prekomeren tlak v pnevmatikah lahko povzročijo, da se predrejo. Na žalost ne morete vedno zamenjati ali popravljati kolesa, toda zahvaljujoč RunFlat lahko enostavno pridete do avtoservisa. V tem članku vam bomo predstavili to posebno vrsto pnevmatik.

Več
Brisalci: popoln
vodič o delovanju
in zamenjavi

Za zagotovitev dobre vidljivosti na cesto ne glede na vremenske razmere, so brisalci nujno pomembna oprema v vseh sodobnih vozilih. Namenjeni so predvsem takojšnjemu odstranjevanju umazanije, saj in vode s površine vetrobranskega stekla. Ker je varna vožnja neposredno odvisna od čistosti oken vozila, je vožnja s pokvarjenimi ali okvarjenimi brisalci po zakonu prepovedana v večini držav. Predstavili vam bomo kako se izogniti prezgodnji odpovedi komponente in kako zamenjati brisalce.

Več
Novice
Citroën nudi očala za preprečevanje slabosti med vožnjo

Sodeč po statistikah okoli 30 milijonov Evropejcev trpi zaradi slabosti med vožnjo. Citroën se je lotil reševanja te težave. Očala Seetroën, ki jih je podjetje lansiralo, so oblikovana tako, da odpravijo motnje vestibularnega sistema, ki se pojavljajo pri potnikih v motornih vozilih.

Več
Goodyear Oxygene -
pnevmatike,
ki proizvajajo kisik

Ob upoštevanju vedno večje koncentracije ogljikovega dioksida v ozračju in naravnih nesreč so inženirji Goodyearja razvili inovativno rešitev in predstavili koncept pnevmatik, ki proizvajajo kisik.

Več
Slovar
Tiptronic

Tiptronic je lastniško ime funkcionalnosti, ki vozniku omogoča ročno krmiljenje samodejnega menjalnika. Izdelal ga je Porsche leta 1990 in je bil prvotno nameščen samo v avtomobilih te blagovne znamke. Trenutno je mogoče različne različice Tiptronic najti na različnih modelih proizvajalcev, kot so Audi, Volkswagen, Seat, Peugeot.

Več
Manumatic

Manumatic je izraz, ki se uporablja za samodejne, polsamodejne in brezstopenjske menjalnike s funkcijo ročnih menjalnikov.

Več
Diagnostika
Tekočina za servo volan: kako jo izbrati in zamenjati

Uporabna doba servo krmiljenja je namenjena za celotno življenjsko dobo avtomobila, vendar le v primeru, da v sistemu ne pride do iztekanja delovne tekočine. Uporaba podstandardnega olja ali njegova nepravočasna zamenjava, sta najpogostejša vzroka za okvaro servo volana. Preberite naš članek in izvedite, kako se izogniti napakam pri izbiri in zamenjavi hidravlične tekočine.

Več
Pregretje zavornih diskov: simptomi, vzroki, rešitev težav

Ena izmed najbolj pogostih okvar zavornih diskov je njihovo pregretje. V primeru pregretja, temperatura diska doseže kritične vrednosti, tako da začne zavorna ploščica drseti po disku, učinkovitost zavornega sistema pa se zmanjša na minimum.

Več
Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Zavorni Kolut
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Oljni Filter CHAMPION
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Vzigalna Svecka ALFA ROMEO
Rezervni deli + Številka izdelka Metlica Brisalnika Stekel A55/B01
Številka izdelka 298W0075
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov 298W0020 RIDEX
OEN 288907672R
OEN + Proizvajalec avtodelov 2T1A17528CA RIDEX
loader Prosim počakajte...