1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Volkswagen ne bo več razvijal motorjev z notranjem
izgorevanjem

Prijavi se
NA NAŠE NOVICE

Da bi prejeli naše najnovejše novice in nasvete, vpišite svoj e-mail:

V kontekstu povečane priljubljenosti električnih vozil, se vse večje število proizvajalcev avtomobilov odloča za umik uporabe tradicionalnih motorjev z notranjem izgorevanjem. Nemško podjetje ni izjema. Strateški direktor Volkswagna Michael Jost trdi, da se je podjetje odločilo popolnoma umakniti razvoj in uporabo motornih enot, ki onesnažujejo ozračje. Pravi, da so se za ta radikalen korak odločili zaradi želje proizvajalca, da ustavi globalno segrevanje.

Vendar bo prenos na električne avtomobile postopen. Trenutno inženirji podjetja nadaljujejo z delom na zadnji generaciji bencinskih in dizelskih motorjev, ki bodo predstavljeni leta 2026. Po tem bodo ves trud usmerili na razvoj in izboljšavo MEB in PPE platform, ki jih bodo uporabljali za osnovo električnih avtomobilov.

V naslednjih 5 letih podjetje namerava dati na stran veliko vsoto - prek $50 milijard - za financiranje premika iz proizvodnje ICE vozil v električna vozila in sisteme za samostojno vožnjo. Pričakujejo, da bo do leta 2030 VW Group predstavila deloma ali popolnoma električno verzijo celotne ponudbe modelov. V tem procesu bodo ne le osebni avtomobili ampak tudi gospodarska vozila in motorna kolesa opremljena z električnim motorjem.

Vendar bodo avtomobile z motorji z notranjim izgorevanjem v omejenem številu še vedno proizvajali tudi po letu 2050 - v glavnem z države z nezadostno infrastrukturo za električno polnjenje. Toda ta vozila bodo proizvedena na starih platformah.

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Kompleti Za Popravilo
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Kompleti Za Popravilo
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Kompleti Za Popravilo TOYOTA HIACE
Rezervni deli + Številka izdelka Kompleti Za Popravilo
Številka izdelka
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov
OEN 30500PM5A03
OEN + Proizvajalec avtodelov 30500PM5A02
loader Prosim počakajte...