Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

AUTODOC BONUS PROGRAM

Nudimo še več ugodnosti rednim strankam AUTODOC!

Oddajte naročilo in prejmite bonus evre na vaš račun le en teden kasneje!

Bonus+ euro
Kaj določa višino bonusa ob naročilu?
Za več informacij o višini zneska, ki bo naložen na vaš račun kot bonus, bodite pozorni na izdelke označene z besedo „BONUS“. Ti izdelki bodo na vaš račun zanesljivo dodali bonus. Prosimo, upoštevajte, da se pri oddaji naročila znesek bonusa lahko spremeni: - glede na državo dostave,
- če je dobavitelj spremenil ceno izdelka/izdelkov,
- če ste izdelke v svojem naročilu zamenjali z alternativnimi izdelki,
- če ste naročilo plačali z zbranimi bonusi.
Bonus
Kako prejmem bonuse?
Bonusi bodo naloženi v 7 dneh po tem, ko bo naročilo odposlano iz našega skladišča. Višino svojega bonusa lahko preverite na svojem osebnem računu AUTODOC.
Kako lahko uporabim svoje bonus evre?
1 bonus € je enak 1 €. Zbirajte svoje bonuse in jih uporabite za plačilo do 10 % skupnega zneska svojega naslednjega nakupa. Bonuse lahko uporabite kadarkoli in na vsa naročila! V ta namen kliknite na gumb „Uporabi bonus“ ob zaključku naročila in od vašega skupnega zneska naročila se bo takoj odštel znesek bonusa, ki je na voljo na vašem računu (do največ 10 % skupnega zneska naročila). Trenutni pogoji poslovanja za bonus program veljajo od 23. 7. 2019.
 30 dni
Kako dolgo so bonusi veljavni?
Bonusi veljajo 30 dni od datuma, ko so bili naloženi na račun. Če želite obdržati bonus evre na svojem računu, opravite novo naročilo in obdobje veljavnosti se bo podaljšalo za 30 dni od datuma zadnjega naročila. Če vrnete izdelke, za katere ste prejeli bonus, se bo ta bonus odštel iz vašega računa.
Bonus
Obstajajo izdelki, za katere ne morem prejeti bonusa?
Ja, za nekatere izdelke ni mogoče prejeti bonusov, to so npr. poceni izdelki in drugi posebni izdelki, kot tudi pogosto prodajani izdelki, za katere iz tehničnih razlogov ni mogoče prejeti bonusov
Kako lahko uporabim bonuse, če moj avtomobil ni pogosto v okvari?
Pri podjetju AUTODOC nudimo poleg nujnih rezervnih delov za vaš avtomobil tudi številne izdelke, ki so uporabni za vsakodnevno delovanje vašega vozila. Pojdite na razdelek „Pripomočki“ in uporabite svoje bonuse za nakup izdelkov za nego avtomobila, opreme za notranjost in številnih drugih dodatkov za avtomobilske navdušence.
Na čem temelji višina podarjenega bonusa? Ali to vpliva na cene?
Naše stranke vedo, da AUTODOC vedno nudi najnižje cene in najboljše ponudbe avtomobilskih izdelkov. Tako bo tudi v prihodnje! Zahvaljujoč našemu aktivnemu sodelovanju z dobavitelji in proizvajalci avtomobilskih delov lahko nudimo bonuse brez višanja cen izdelkov.
 Jamstvo/poroštvo
Obstajajo omejitve pri uporabi bonusov?
Bonuse lahko uporabite le za plačilo izdelkov svojega naročila. Prosimo, upoštevajte, da bonusov ne morete uporabiti za plačilo stroškov dostave ali zneska varščine. Kuponi popusta ne veljajo v kombinaciji z bonusi za isto naročilo. V primeru vračila izdelkov se bonusi, ki ste jih prejeli zanje, odštejejo.
13394510
strank že uporablja svoje bonuse!
ČE IMATE KAKRŠNA KOLI VPRAŠANJA GLEDE SISTEMA BONUSOV, POŠLJITE VPRAŠANJE PREKO SPODNJEGA OBRAZCA:
Pošlji