Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup

AUTODOC BONUS PROGRAM

Nudimo še več ugodnosti rednim strankam AUTODOC!

Oddajte naročilo in prejmite bonus evre na vaš račun le en teden kasneje!

Bonus+ euro
Kaj določa višino bonusa, ki ga prejme naročilo?
Da izveste več o višini zneska, ki bo naložen na vaš račun kot bonus, bodite pozorni na izdelke označene z “BONUS”. Ti izdelki bodo zanesljivo dodali bonus na vaš račun. Prosimo, upoštevajte, da se pri oddaji naročila znesek bonusa lahko spremeni: glede na državo dostave; če je dobavitelj spremenil ceno izdelka/izdelkov; če ste zamenjali izdelke v vašem naročilu z alternativnimi izdelki; če ste plačali za naročilo z zbranimi bonusi.
Bonus
Kako prejmem bonuse?
Bonusi bodo naloženi v 7 dneh po tem, ko bo naročilo odposlano iz našega skladišča. Znesek bonusa na vašem osebnem računu lahko preverite na AUTODOC.
Kako lahko uporabim moje bonus evre?
1 bonus € je enak 1 €. Zbirajte svoje bonuse in jih uporabite za plačilo do 12 % skupnega zneska vašega naslednjega nakupa. Bonuse lahko uporabite kadarkoli, na vsa naročila! To pomeni, da lahko bonus evre uporabite skupaj z drugimi trenutnimi popusti, ki veljajo za izdelke, ki jih želite kupiti. Da to storite, kliknite na “Uporabi bonus” gumb ob zaključku naročila, ko oddate naročilo, in od vašega skupnega zneska naročila se bo takoj odštel znesek bonusa, ki je na voljo na vašem računu (do največ 12 % skupnega zneska naročila). Trenutni Pogoji poslovanja za Bonus program veljajo od 23.07.2019.
 30 dni
Kako dolgo so bonusi veljavni?
Bonusi veljajo 30 dni od datuma, ko so bili naloženi na račun. Če želite obdržati bonus evre na vašem računu, opravite novo naročilo in obdobje veljavnosti se bo podaljšalo za 30 dni od datuma zadnjega naročila. Če vrnete izdelke, za katere ste prejeli bonus, se bo ta bonus odštel iz vašega računa.
Bonus
Obstajajo izdelki, za katere ne morem prejeti bonusa?
Da, nekateri izdelki nimajo bonusev, kot so znižani izdelki in drugi specifični izdelki, zelo prodajani blago, za katerega je tehnično nemogoče dati bonuse.
Kako lahko uporabim bonuse, če moj avtomobil ni pogosto v okvari?
Pri AUTODOC imamo poleg rezervnih delov nujnih za vaš avtomobil na zalogi tudi številne izdelke uporabne za vsakdanje delovanje vašega vozila. Pojdite na sekcijo Pripomočki in uporabite svoje bonuse za nakup izdelkov za nego avtomobila, pripomočke za notranjost in mnoge druge dodatke za voznike.
Na čem temelji višina podarjenega bonusa? Ali to vpliva na cene?
Naše stranke so navajene na dejstvo, da AUTODOC vedno nudi najnižje cene in najboljše ponudbe na avtomobilske izdelke. S tem nameravamo tudi nadaljevati! Zahvaljujoč našemu aktivnemu sodelovanju z dobavitelji in proizvajalci avtomobilskih delov vam lahko podarimo bonuse brez višanja cen blaga.
 Jamstvo/poroštvo
Obstajajo omejitve pri uporabi bonusev?
Bonuse lahko uporabite le za plačilo blaga iz vašega naročila. Prosimo, upoštevajte, da to pomeni, da bonusev ne morete uporabiti za plačilo stroškov dostave ali Varščine. Kuponi popusta ne veljajo v kombinaciji z bonusi za isto naročilo. V primeru vračila blaga, se bonusi, ki ste jih prejeli za to, izbrišejo.
7845563
strank že uporablja svoje bonuse!
Če imate kakšna vprašanja glede sistema bonusev, pustite zahtevo v obrazcu spodaj:
Pošlji