Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
Izkoristite najboljše ugodnosti storitve AUTODOC PLUS
Prejmite dvakrat več bonusev, prihranite pri stroških dostave. Kot del AUTODOC PLUS boste imeli na voljo posebne popuste in še veliko več.
Letna članarina
Osnovno
19
ready-sticker@2x‘Pripravljeno na pošiljanje’ nalepke na izdelkih
  • Prednostni status naročila
Super ponudba
Letna članarina
Optimalno
39
plus-bonus2@2xDvakrat več bonusov!
ready-sticker@2x‘Pripravljeno na pošiljanje’ nalepke na izdelkih
  • Prednostni status naročila
Letna članarina
Profesionalno
79
plus-bonus4@2xpopust pri dostavi
ready-sticker@2x‘Pripravljeno na pošiljanje’ nalepke na izdelkih
20-percent-sticker@2x20 % osebni popust naročnika
  • Dvakrat več bonusov!
  • Prednostni status naročila

Brezplačna poskusna verzija - 30 dni

Poizkusite zdaj
Popust na dostavo
9,95 €
Običajni strošek dostave
6,97 €
Strošek dostave za naročnike AUTODOC PLUS
atd-logo-plus atd-plus
alt
AUTODOC atd-plus naročnik prejme dvakrat več bonusov v primerjavi z običajnimi cenami programa AUTODOC Bonus.
Lahko preverite, za koliko se vaš osebni bonus razlikuje od običajnega, s plačilom za Optimalni ali Profesionalni paket in prijavo v vaš račun.
-20%
Vaš popust bo vedno višji od povprečnega na spletni strani.
Tudi, če spletna stran nudi 15% popust, boste z vašim AUTODOC PLUS predplačniško naročnino lahko vedno uporabili 20% popust.
Naročnikov osebni popust
Prednostni status naročila
Izdelki na naši strani, ki so pripravljeni na takojšnje pošiljanje, imajo posebno nalepko. Z izbiro teh izdelkov jih boste lahko za nekaj časa rezervirali, po opravljenem plačilu pa vaše naročilo prejme status visoke prioritete, kar pomeni še hitrejšo zbiranje izdelkov za vaše naročilo.
Po plačilu za AUTODOC PLUS prejmete dostop do zgoraj opisanih storitev za 1 koledarsko leto (za 1 mesec, če izberete opzijo mesečnega plačila).
atd-plus
Splošni poslovni pogoji za Autodoc Plus (»Plus-AGB«)

Z registracijo za Autodoc Plus izjavljate, da se strinjate z naslednjimi Splošnimi poslovnimi pogoji za vaše članstvo.

1. Ponudnik in pogodbeni partner

Vaš pogodbeni partner je

Autodoc GmbH
Josef-Orlopp-Straße 55
10365 Berlin

Е-pošta: [email protected]
Spletna stran: www.autodoc.si

Poslovodja: Alexej Erdle
ID-št. za prometni davek: DE260634589
Poslovni register: HRB 114045 B, Okrožno sodišče Berlin-Charlottenburg,

v nadaljevanju »družba Autodoc« ali »mi«.

2. Zadevne določbe


»Nalepka Pripravljeno na pošiljanje«: s to navidezno nalepko so označeni izdelki, ki so v našem skladišču na zalogi. Ta navidezna nalepka je vidna samo članom Autodoc Plus.

»Bonus za vaše naročilo se podvoji«: za vsako naročilo v okviru članstva Autodoc Plus Optimum ali Professionell so v primerjavi z rednimi pogoji programa bonusov podarjeni dvojni bonusi.

»20-odstotni popust na določene izdelke«: družba Autodoc članom Autodoc Plus Professionell na določene izdelke zagotavlja popust v višini 20 % na izhodiščno ceno. Če znaša popust za stranke, ki niso sklenile članstva Autodoc Plus Professionell, manj kot 20 % na izhodiščno ceno, se popust za člane Autodoc PlusProfessionell poviša na 20 %. V primeru rednega popusta, ki presega 20 % na izhodiščno ceno, prejmemo člani Autodoc Plus Professionell redni in prednostni popust.

»VIP-stanje«: vaše celotno naročilo bo po nakupu obdelano z visoko prednostjo in s tem hitreje predano ponudniku storitev pošiljanja, če so vsi izdelki v vašem naročilu »Pripravljeni na pošiljanje«. Če vaše naročilo vsebuje tudi izdelke brez te oznake, potem tega ne moremo obdelati prednostno.

»30-odstotni popust na stroške dostave«: družba Autodoc članom Autodoc Plus Professionell zagotavlja 30-odstotni popust na nastale stroške dostave, z izjemo dostav kosovnega blaga, dostav na otokih ali dostav na naslove izven EU.

3.Modeli članstva Autodoc Plus in pripadajoče prednosti


Ob sklenitvi članstva Autodoc Plus lahko izbirate med tremi različnimi modeli članstva: »Basis«, »Optimum« ali »Professionell«.

Prosimo, upoštevajte: do ugodnosti svojega AUTODOC članstva plus NE MORETE dostopati preko naše aplikacije, https://www.auto-doc.ch (Švica), https://www.autodoc.co.uk/(Združeno kraljestvo), ali https://www.autodoc.co.no/ (Norveška).

Dodatno veljajo tudi navedbe pod številko 7.


Basis

Članstvo Autodoc Plus Basis vsebuje naslednje storitve:

Nalepka Pripravljeno na pošiljanje za vaša naročila;

VIP-stanje vaših naročil.

Optimum

Članstvo Autodoc Plus Optimum vsebuje naslednje storitve:

Nalepka Pripravljeno na pošiljanje za vaša naročila;

VIP-stanje vaših naročil.

– bonus za vaše naročilo se podvoji.

Professionell

Članstvo Autodoc Plus Professionell vsebuje naslednje storitve:

Nalepka Pripravljeno na pošiljanje za vaša naročila;

VIP-stanje vaših naročil.

– bonus za vaše naročilo se podvoji.

– 30-odstotni popust na stroške dostave (z izjemo dostav kosovnega blaga, dostav na otokih ali dostav na naslove izven EU);

– 20-odstotni popust na določene izdelke.

4. Sklenitev pogodbe


Pogoj za sklenitev članstva Autodoc Plus je prisotnost računa stranke Autodoc. Članstvo Autodoc Plus je povezano z vašim računom stranke Autodoc. Če do sedaj še niste imeli računa stranke Autodoc, si ga lahko odprete prek funkcije registracije na strani autodoc.si. Pri tem veljajo naši Splošni poslovni pogoji, ki si jih lahko ogledate na strani https://www.autodoc.si/services/pp

Za sklenitev članstva Autodoc Plus se prijavite v vaš račun Autodoc. V okviru rednega postopka naročanja s klikom izberite želeni model članstva Autodoc Plus in sledite navodilom v postopku naročanja.

S potrditvijo gumba »Kupi zdaj« pride so sklenitve pogodbe med vami in družbo Autodoc, in sicer na podlagi veljavnih Splošnih poslovnih pogojev. Družba Autodoc vam potem pošlje e-sporočilo s potrditvijo vašega članska Autodoc Plus.

Družba Autodoc si pridržuje pravico zavrnitve sklenitve pogodbe.

5. Shranjevanje besedila pogodbe


Podatki o vašem članstvu Autodoc Plus , vključno s povezavo do veljavnih Splošnih poslovnih pogojev Plus ter pouka o preklicu, vam bodo poslani prek e-pošte.

6. Pridobivanje, shranjevanje in obdelava vaših osebnih podatkov


Vaši osebni podatki bodo obdelani v skladu z Izjavo o varovanju podatkov, ki si jo lahko ogledate prek povezave https://www.autodoc.si/services/pravilnik-o-zasebnosti

Osebni podatki, ki ste nam jih posredovali, ostanejo v vašem računu stranke shranjeni tako dolgo, dokler ne prekličete vašega članstva Autodoc Plus in/ali izbrišete vašega računa stranke. Poleg tega vaše podatke shranimo samo v okviru naših davčnih in poslovnih obveznosti.

Če vaše osebne podatke spremenite, ste sami odgovorni za njihovo posodobitev. Vse spremembe je mogoče izvesti na spletu ob prijavi pod »Moj račun« oz. »Moje članstvo Autodoc Plus«.

7. Čas trajanja pogodbe


Ob sklenitvi članstva Autodoc Plus lahko izbirate med naslednjimi časi trajanja pogodbe:

Mesečno članstvo

Če se odločite za mesečno članstvo Autodoc Plus, znaša čas trajanja pogodbe en mesec, začetek pogodbe pa predstavlja dan sklenitve pogodbe. Čas trajanja pogodbe se samodejno podaljša za nadaljnji mesec, če ne prekinete članstva Autodoc Plus. Za prekinitev veljajo navedbe pod številko 11.


Letno članstvo

Če se odločite za letno članstvo v Autodoc Plus, znaša čas trajanja pogodbe 365 dni, začetek pogodbe pa predstavlja dan sklenitve pogodbe. Čas trajanja pogodbe se samodejno podaljša za nadaljnje leto (365 dni), če ne prekinete članstva Autodoc Plus. Za prekinitev veljajo navedbe pod številko 11.

8. 30-dnevno poizkusno članstvo


Na voljo imate možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa Autodoc Plus Optimum.

Poizkusno članstvo lahko v roku 30-dnevnem obdobju kadar koli prekličete. V primeru prekinitve v tem obdobju za vas ne bodo nastali nikakršni stroški. V primeru prekinitve vaše poizkusno članstvo Autodoc Plus poteče po preteku 30-dnevnega poizkusnega obdobja. Do popolnega poteka poizkusnega obdobja se vaše prednosti iz poizkusnega članstva Autodoc Plus ohranijo.

Če poizkusnega članstva Autodoc Plus ne prekinete znotraj poizkusnega obdobja, se članstvo samodejno spremeni v mesečno članstvo Autodoc Plus Optimum. V tem primeru vam bo družba Autodoc v skladu s številkama 4 in 5 poslala potrditveno sporočilo. Članarina v skladu s številko 9 zapade takoj.

Poizkusno članstvo je vsaki osebi na voljo enkrat. Uporaba ali registracija več računov Autodoc za pridobitev poizkusnega članstva ni dovoljena.

9. Stroški in obračunsko obdobje


Članarina Autodoc plus, ki jo je treba poravnati, je odvisna od izbranega modela in časa trajanja pogodbe. V posameznih primerih veljajo naslednje cene, vključno z veljavnim zakonskim davkom na dodano vrednost:

Basis

– Letno članstvo: 19,00 €

– Mesečno članstvo: 2,00 €


Optimum

– Letno članstvo: 39,00 €

– Mesečno članstvo: 4,00 €


Professionell

– Letno članstvo: 79,00 €

– Mesečno članstvo: 8,00 €


Članarina Autodoc Plus po sklenitvi vašega članstva Autodoc Plus zapade takoj.

V primeru mesečnega članstva se članstvo Autodoc Plus in obračunsko obdobje obnovita po poteku enega meseca. V primeru letnega članstva se članstvo Autodoc Plus in obračunsko obdobje obnovita po poteku 365 koledarskih dni. Po poteku ustreznega obračunskega obdobja se obnovi tudi obveznost članarine. Stroški, ki nastanejo ob začetku obračunskega obdobja, zapadejo takoj in jih je treba poravnati vnaprej.

V primeru poizkusnega članstva se po poteku poizkusnega obdobja začne novo obračunsko obdobje

Ustrezna članarina vam bo zaračunana na začetku vsakega obračunskega obdobja, in sicer prek načina plačila, ki ga izberete sami. Veljajo pogoji plačila, ki si jih lahko ogledate prek povezave https://www.autodoc.si/services/pp

10. Zamik plačila


Pooblaščate nas, da v primeru zavrnitve primarnega načina plačila oz. v primeru, da primarni način plačila vaše članarine Autodoc Plus ni več na voljo, obremenimo kateri koli način plačila, ki je povezan z vašim računom stranke Autodoc. Za odprte zneske ste odgovorni vi. Če plačilo ni bilo uspešno izvedeno, ker je določen način plačila potekel, nima dovolj sredstev oz. je zaradi kakršnega koli drugega razloga neuspešen, in vašega računa ne prekličete, vam lahko dostop do naše storitve blokiramo do uspešne obremenitve določenega veljavnega načina plačila.

V primeru, da zamujate s plačilom članarine za vaše članstvo Autodoc, smo upravičeni, da vam nadaljnja plačila, če ni določeno drugače, zaračunamo v naslednje vrstnem redu: zapadle članarine Autodoc Plus, trenutne članarine Autodoc Plus, stroški opomina, dodatni stroški, stroški pravnih postopkov, takse obdelave, zamudne obresti, odškodninski zahtevki.

11. Pogodbeni pogoj


Vaše članstvo Autodoc Plus lahko kadar koli prekličete brez upoštevanja roka in brez navedbe razloga. V ta namen v vašem računu Autodoc Plus pritisnite ustrezen gumb »Prekinitev članstva Autodoc Plus«.

V primeru prekinitve ostane članstvo Autodoc Plus aktivno do zaključka določenega članskega ali obračunskega obdobja. Z zaključkom članstva Autodoc Plus se prekinejo tudi vse prednosti članstva Autodoc Plus. Vendar pa imate v skladu s pogodbenimi pogoji kadar koli možnost obnovitve članstva Autodoc Plus.

Ob zaključku članstva Autodoc Plus se v skladu s pogoji glede bonusov, ki si jih lahko ogledate na povezavi https://www.autodoc.si/bonus-system , ohranijo bonusi, pridobljeni v okviru programa bonusov Autodoc. Dodatnih pravic, zlasti glede izplačila bonusov, ni.

Družba Autodoc si pridržuje pravico, da lahko kadar koli prekine delovanje programa Autodoc Plus. V tem primeru vam bodo povrnjeni deleži stroškov za obdobje, v katerem članstva niste mogli več uporabljati.

Pridržujemo si pravico do takojšnje prekinitve vašega članstva Autodoc Plus zaradi pomembnega razloga. Vaše članstvo Autodoc Plus lahko takoj prekinemo, če:

– pri registraciji navedete netočne ali nepopolne podatke;

– večkrat kršite določene pogodbene obveznosti in s kršitvami nadaljujete tudi kljub našemu opozorilu;

– se pojavijo okoliščine, zaradi katerih je ob upoštevanju obojestranskih interesov potrebna prekinitev pogodbe.


V tem primeru vam bo družba Autodoc povrnila delež plačanega zneska za neizkoriščeno časovno obdobje.

V primeru prekinite s strani družbe Autodoc nimate pravice do sklenite novega članstva Autodoc Plus, niti pod drugim imenom ali drugo oznako.

12. Odgovornost


Družba Autodoc prevzema odgovornost v okviru članstva Autodoc Plus skladno z ukrepi iz številke 16 v Splošnih poslovnih pogojih, ki si jih lahko ogledate na povezavi https://www.autodoc.si/services/pp .

V skladu s trenutnim stanjem tehnike ni mogoče zagotoviti brezhibne in/ali neprestane komunikacije podatkov. Ne odgovarjamo za stalno in neprekinjeno razpoložljivost naših storitev.

Spletno reševanje sporov: informacije v skladu s 14. členom, 1. odstavkom VO 2013/524/EU o spletnem reševanju potrošniških sporov: informacije v skladu s § 36 VSBG


Veljajo določbe iz številke 17 in 18 naših Splošnih pogojev poslovanja, ki si jih lahko ogledate na povezavi https://www.autodoc.si/services/pp

14. Končne določbe


Glede članstva Autodoc Plus velja pravo Zvezne republike Nemčije ob upoštevanju prodajnega prava ZN. To pri potrošnikih ne velja v povezavi s takšnimi določbami, ki bi bile v skladu s pravom veljavne tudi brez te klavzule (torej uredbe države, v kateri ima potrošnik svoje prebivališče), ki jih je treba nujno uporabiti in od katerih ni mogoče odstopiti z dogovorom.

Izključno pristojno sodišče za vse spore iz ali v povezavi s to pogodbo je v Berlinu, pod pogojem, da so pogodbeni partnerji trgovci oz. nimajo skupnega pristojnega sodišča v Nemčiji ali drugi državi članici EU oz. so svoje stalno prebivališče preselili v tujino po začetku veljavnosti teh pogojev uporabe oz. stalno prebivališče ali običajno mesto prebivanja v času vložitve pritožbe ni znano.

Upravičeni smo, da lahko te Splošne poslovne pogoje Plus v času pogodbe po potrebi spremenimo ali prilagodimo z učinkom za prihodnost, npr. ob spremembi zakonov ali sodne prakse. Spremenjene pogoje vam bomo pred načrtovanim nastopom veljavnosti posredovali v pisni obliki ter vas posebej opozorili na nove uredbe in datum nastopa veljavnosti. Obenem vam bomo omogočili primeren rok, da se izrazite, ali sprejemate spremenjene Splošne poslovne pogoje Plus za nadaljnje koriščenje storitev. Če v tem roku svoje izjave ne podate, veljajo spremenjeni pogoji kot dogovorjeni. Ob začetku roka vas bomo opozorili na sodno prakso, tj. na pravico do ugovora, rok ugovora in pomen molka. Ta mehanizem sprememb ne velja za spremembe pogodbenih glavnih storitvenih obveznosti strank.

Ničnost posameznih določb ne vpliva na veljavnost ostalih klavzul.

15. Pravica do preklica


Kot potrošnik imate v skladu z naslednjim pravnim poukom pravico do preklica. Potrošnik je vsaka naravna oseba, ki sklene pravni posel za namene, katerih ni mogoče pripisati niti njeni komercialni niti samostojni poslovni dejavnosti.

POUK O PREKLICU

PRAVICA DO PREKLICA

Imate pravico, da lahko v roku štirinajst dni brez navedbe razloga prekličete to pogodbo. Rok preklica znaša 14 dni od dneva sklenitve pogodbe.

Za uveljavitev svoje pravice do preklica morate nas,

Autodoc GmbH , Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin , (“Autodoc”).telefonska številka: +38618280144 ; e-pošta: [email protected]; faks: +49 30 208 478 250

o svoji odločitvi glede preklica te pogodbe obvestili z nedvoumno izjavo (npr. s pismom po pošti, telefonsko, prek faksa ali e-pošte). V ta namen lahko uporabite priložen vzorčni obrazec za preklic, ki pa ni obvezen.

Za izpolnitev roka preklica je dovolj, če svoje sporočilo glede uveljavitve pravice do preklica pošljete pred potekom roka preklica.

POSLEDICE PREKLICA

Če prekličete to pogodbo, vam moramo vsa plačila, ki smo jih prejeli od vas, vrniti nemudoma in najkasneje v roku štirinajst dni od dneva, ko smo prejeli sporočilo o vašem preklicu te pogodbe. Za to vračilo bomo uporabili enak način plačila, kot ste ga uporabili pri prvotni transakciji, razen če smo se z vami izrecno dogovorili drugače; v nobenem primeru pa vam pri tem vračilu ne bomo zaračunali stroškov.

Vzorec obrazca za preklic v skladu s

prilogo 2 k členu 246a § 1. odstavek 2. vrstica 1 št. 1 in § 2 odst. 2 št. 2 EGBGB

Če želite to pogodbo preklicati, potem izpolnite ta obrazec in ga pošljite

Autodoc GmbH, Josef-Orlopp-Straße 55, 10365 Berlin, Nemčija, faks: +49 30 208 478 250, e-pošta: [email protected].si

loader Prosim počakajte...