1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Ne pozabite na redne intervale menjave avtodelov za CITROËN DS5

Citroën DS5

Proizvodnja Citroëna DS5 se je začela leta 2011. Po prenovi leta 2015, je postal avtomobil pozicioniran kot model ločene blagovne znamke - DS. Te avtomobile so sestavljali v Sochauxu, Francija, in Shenzhenu, na Kitajskem. Glede na teste Euro NCAP leta 2011, je prejel avtomobil najvišjo nagrado, pet zvezdic. Avtomobil je izšel v obliki petvratne kombilimuzine.

Zgodovina izdelave Citroëna DS5

Leta 2005 je bilo na avtomobilski razstavi v Frankfurtu prikazano konceptno vozilo Citroën C-SportLounge. Konceptualni avtomobil je bil pozicioniran kot družinski avtomobil. Zasnova je bila razvita pod vodstvom Jean-Pierra Plouéja. Zunanjost avtomobila je bila privlačna in športna. Agresivna zunanjost nosu je bila zmehčana z gladko gibljivimi linijami karoserije. Posebna oblika zadnjih vrat (odpirala so se v smeri, ki je bila nasprotna smeri vožnje avtomobila) in odsotnost osrednjega stebra sta zagotavljala udobno vkrcavanje v potniško kabino.

Uradna premiera serijskega modela je potekala znotraj avtomobilske razstave v Šanghaju, leta 2011. Zunanjost Citroëna DS5 je bila manj ekstravagantna. Streha je bila znižana na repu in dvigajoče okno pod črto je zagotavljalo avtomobilu podobnost s športnim coupejem. Aerodinamična oblika prednjega odbijača, velik naklon vetrobranskega stekla in sistem deflektorjev so zagotavljali odlično aerodinamiko. Mreža hladilnika, stranske letve, vratne kljuke in cev izpušnega sistema so bili prekriti s kromom. Panoramsko strešno okno, sestavljeno iz treh delov, je povečalo vidljivost.

Pri armaturni plošči je bil poudarek na asimetriji. Deflektorji ogrevalnega sistema so imeli drugačno obliko. Na prvi pogled se je morda zdelo, da so kontrolni gumbi naprav razporejeni kaotično. Avtomobili so bili opremljeni z zaslonom s funkcijo projektiranja potrebnih informacij na vetrobransko steklo, v ravni voznikovih oči. V osnovnem paketu so imeli avtomobili Citroën DS5 klimatsko napravo, šest zračnih blazin, paket električne opreme in avdio sistem. Za doplačilo je bilo mogoče dobiti sistem za dostop brez ključa, vzvratno kamero, navigacijski sistem eMyWay in tako naprej.

Leta 2015 je bila izvedena prenova modela. Spremembe so zadevale obliko nosu: obstajala je nova mreža hladilnika, posodobljeni žarometi in odbijača. Nameščen je bil zaslon na dotik, ki je naenkrat nadomestil dvanajst ključev. Posodobljeni avtomobili so bili v prodaji pod imenom DS, torej se lahko leto 2015 šteje kot konec proizvodnje Citroëna DS5.

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Dajalnik impulzev, rocicna gred
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Dajalnik impulzev, rocicna gred JP GROUP
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Dajalnik impulzev, rocicna gred HONDA
Rezervni deli + Številka izdelka Dajalnik impulzev, rocicna gred 8GA 002 071-121
Številka izdelka N245
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov 17171 JP GROUP
OEN 07002555
OEN + Proizvajalec avtodelov 00209694 JP GROUP
loader Prosim počakajte...