1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Ne pozabite na redne intervale menjave avtodelov za CITROËN DS4

Citroën DS4

Citroën DS4 je francoska družba Citroën izdelovala od leta 2010 do leta 2015. Izšla je ena generacija modela. Proizvodnja avtomobilov je bila organizirana v Mulhouseju v Franciji. Model je bil izdelan v obliki pet-vratne kombilimuzine.

Zgodovina izdelave Citroëna DS4

Prvi avtomobil pod imenom Citroën DS4 je bil predstavljen na pariški avtomobilski razstavi, septembra 2010. Serijska proizvodnja avtomobila se je začela naslednje leto. Model je pripadal Citroënovi premium liniji – v tej liniji so se nahajali tudi modeli DS, Citroën DS3 in Citroën DS5.

Zunanjost novosti je bila podobna konceptu Citroën High Rider, ki je debitiral na avtomobilski razstavi v Ženevi, marca 2010. Tehnično je bil serijski avtomobil podoben modelu Citroën C4, od katerega je prevzel platformo. Močno nagnjeni stebri vetrobranskega stekla, okno pod črto, ki se je strmo dvigovala proti zadnjemu delu, reliefni kolesni oboki, nagnjena streha in vratne kljuke, skrite v zadnji četrtini stebrov, so avtomobilu zagotavljali podobnost s športnim kupejem. Panoramsko vetrobransko steklo je zagotavljalo odlično vidljivost in dobro osvetlitev potniške kabine. Notranja oprema je vključevala veliko kromiranih elementov in večbarvnih usnjenih vložkov. Za doplačilo je bilo mogoče naročiti usnjeno opremo potniške kabine ali armaturne plošče.

Leta 2011 je Citroen C4 postal zmagovalec tekmovanja "Najlepši avto leta", ki je potekalo v okviru Mednarodnega avtomobilskega festivala (FAI), ki je organizirano decembra vsako leto v Parizu.

Marca 2012 je bil na avtomobilski razstavi v Ženevi predstavljen koncept rally različice Citroën DS4 Racing. Od proizvodnega modela se je avtomobil razlikoval po diskih, ki so se povečali na devetnajst palcev, razširjeni medosni razdalji in motno sivi barvi karoserije.

Leta 2015 je bil na avtomobilski razstavi v Frankfurtu predstavljen posodobljen Citroën DS4. Predpona Citroen je bila odstranjena iz imena avtomobila, ko je blagovna znamka DS postala samostojna. Poleg tega je avtomobil dobil tudi novo mrežo hladilnika z logotipom blagovne znamke DS, posodobljena odbijača in LED žaromete. Prav tako je bil predstavljen koncept terenske različice DS4 Crossback, ki se je razlikoval po povečani medosni razdalji, velikih kolesih in masivnemu sprednjemu delu. Široka uporaba naravnih materialov v notranji opremi je postala posebnost konceptnega vozila: približno 75 % površine armaturne plošče je bilo opremljene z lesom in vložki iz naravnega granita so bili uporabljeni kot okras zunanjosti.

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Koncnik
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Koncnik ORIGINAL IMPERIUM
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Koncnik CITROËN
Rezervni deli + Številka izdelka Koncnik 32889
Številka izdelka 3229S0350
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov 3229S0123 RIDEX
OEN 517849
OEN + Proizvajalec avtodelov MN184194 RIDEX
loader Prosim počakajte...