1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Ne pozabite na redne intervale menjave avtodelov za FIAT QUBO

Fiat Qubo

Fiat Qubo je pet-vratni enoprostorec s prednjim pogonom. Izdelujejo ga od leta 2008. Njegova distribucija poteka le po evropskih državah.

Zgodovina izdelave Fiata Qubo

V okviru avtomobilske razstave v Ženevi je leta 2008 potekala demonstracija potniške različice tretje generacije modela Fiat Fiorino. Konfiguracija avtomobila spominja na kocko, zato se imenuje Qubo.

Oblikovalcem je uspelo ustvariti zanimiv in prepoznaven avtomobil, ki pritegne pozornost, s strmim navpičnim prednjim delom in štrlečim prednjim odbijačem. Enoprostorec je kompakten, funkcionalen in primeren za delovanje v mestnih pogojih: zahvaljujoč premičnim vratom, Qubo ne potrebuje veliko parkirnega prostora. S spodobnimi dimenzijami (dolžina - 3964 mm, širina - 1716 mm) so imeli avtomobili Fiat Qubo udobno in prostorno potniško kabino, ki se lahko spremeni glede na namen: prevoz ljudi ali tovora. Največja prostornina prtljažnika znaša 2800 litrov in dopustna dolžina transportnega tovora - 2,5 metra.

Varnost potnikov zagotavljajo štiri zračne blazine, sistem ABS in elektronsko razporejanje zavorne moči sistema. Model je bil na voljo v naslednjih paketih - Active, Dynamic, Mylife in Trekking. Osnovni paket avtomobila vključuje meglenke, hidravlični servovolan, daljinsko upravljanje za odpiranje/zapiranje vrat, itd.

Paket Mylife vključuje inovativen sistem Blue&Me – rezultat sodelovanja podjetij Microsoft Auto in Magneti Marelli (oddelek italijanskega proizvajalca avtomobilov, ki se ukvarja z razvojem visokotehnološke opreme), kar omogoča nadzor avto elektronike z glasovnimi ukazi.

Fiat Qubo Trekking Nitro

Leta 2011 je Fiat izdal posebno različico modela, v sodelovanju z ameriškim proizvajalcem snowboardov. Fiat Qubo Trekking Nitro je usmerjen h kupcem z aktivnim načinom življenja, ki se ukvarjajo z deskanjem na snegu. Avtomobil je imel prtljažnik na strehi in snowboard Nitro Haze.

Leta 2011 se je paleta razpoložljivih barv karoserije Fiata Qubo razširila in na voljo so bili novi materiali za izdelavo notranjosti.

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Zrcalno ogledalo, zunanje ogledalo
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Zrcalno ogledalo, zunanje ogledalo
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Zrcalno ogledalo, zunanje ogledalo VW NEW BEETLE
Rezervni deli + Številka izdelka Zrcalno ogledalo, zunanje ogledalo
Številka izdelka
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov
OEN 30500PM5A03
OEN + Proizvajalec avtodelov 30500PM5A02
loader Prosim počakajte...