1.000.000 avtodelov - najdite primeren del za vaš avto Primer

0 Izdelki
#
Prosimo dodajte izdelek v košarico za nakup
0,00 €

Ne pozabite na redne intervale menjave avtodelov za RENAULT SANDERO/STEPWAY

Renault Sandero/Stepway

Izdelava Renault Sandera za evropski trg poteka od leta 2009 pa do danes. V različnih letih je proizvodnja potekala v Romuniji, Kolumbiji in Iranu. Avtomobile sestavljajo tudi v Braziliji, Maroku, Južni Afriki in Rusiji. Avtomobili Renault Sandero Stepway z velikimi splošnimi dimenzijami in dodatnimi možnostmi so izšli skupaj z Renault Sanderom.

Renault Sandero/Stepway I. generacije

Renault Sandero je bil predstavljen leta 2007 na avtomobilski razstavi v Frankfurtu. Model za evropski trg izdelujejo od leta 2009. Proizvodnja prve generacije se je nadaljevala do leta 2014.

Model Renault Sandero je bil izdelan v obliki kombilimuzine in je bil konstruiran na osnovi limuzine Renault Logan. Nov avtomobil se je od limuzine razlikoval po 39 mm krajši medosni razdalji in spremenjeni zasnovi zunanjosti.

Model je dobil izrazite žaromete, široko mrežo hladilnika, tonirana stekla in jeklena, 14-palčna platišča. Minimalna prostornina prtljažnika je bila 320 litrov in se je lahko povečala na 1200 litrov.

Sedeži so imeli prevleke iz tkanine. Med osnovno opremo se je nahajal zadnji brisalec in ogrevanje zadnje šipe, sistem recirkulacije zraka in imobilizator. Razširjena oprema je vključevala hidravlični servo volan.

Leta 2008 je bila v Braziliji predstavljena kombilimuzina Renault Sandero Stepway. Evropska premiera avtomobila je potekala 7. maja 2009 na avtomobilskem sejmu v Barceloni. Kombilimuzina Renault Sandero Stepway je bila 4 mm daljša, 7 mm širša in 16 mm višja od Renault Sandera. Karoserija modela Renault Sandero Stepway je bila obarvana v kovinsko barvo, imel pa je tudi strešne nosilce. Elementi notranjosti so bili v barvi kroma. Osnovni opremi je bila dodana klimatska naprava in ogrevanje sprednjih sedežev. Krmilna cev je imela regulacijo višine. Vsa vozila Renault Sandero Stepway so imela z usnjem prevlečen volan in nastavljive vzglavnike. Proizvodnja prve generacije avtomobilov Renault Sandero Stepway se je nadaljevala do leta 2014.

Renault Sandero/Stepway II. generacije

Od leta 2013 je izšla druga generacija avtomobilov Renault Sandero in Renault Sandero Stepway. Oba avtomobila sta bila predstavljena v pariškem avtomobilskem salonu, jeseni leta 2012. Avtomobili druge generacije so v primerjavi s predhodniki postali bolj varni. Posodobljen model Renault Sandero je na testih trka Euro NCAP prejel štiri zvezdice, medtem ko je imel avtomobil prve generacije le tri zvezde.

Avtomobili so se tako kot prej, med seboj razlikovali v dimenzijah. Dolžina karoserije modela Renault Sandero Stepway je 4080 mm, širina - 1757 mm in višina - 1618 mm. Ustrezni parametri karoserije Renault Sandera so 4080 mm, 1733 mm in 1523 mm.

Kombilimuzina Renault Sandero druge generacije dobila jeklena 15-palčna platišča, Renault Sandero Stepway - jeklene 16-palčne diske.

Osnovna oprema avtomobilov druge generacije je bila razširjena. Model Renault Sandero je dobil vzvratna ogledala z ročnim prilagajanjem, ki je bilo lahko izvedeno iz kabine, in hidravlični servo volan. Avtomobili Renault Sandero Stepway so opremljeni tudi s centralnim zaklepanjem z daljinskim upravljanjem, tempomatom in zavornim sistemom proti blokiranju koles (ABS).

Nakup v spletni trgovini po znižani ceni in posebni promociji - TecDoc inside

Tukaj prikazanih podatkov, še posebej celotnih podatkovnih baz, ni dovoljeno kopirati. Brez predhodnega soglasja TecDoc-a je prepovedano reproduciranje podatkov ali celotne podatkovne baze, razširjati in/ali jih izvesti s strani tretjih oseb. Vsako neskadno ravnanje s tem pravilom predstavlja kršitev avtorskih pravic in bo ustrezno preganjeno.

Mednarodna podpora strankam:

Podpora strankam za Slovenija[email protected]Autodoc.si – Hotline in storitev za potrošnike

© 2019 www.autodoc.si: AUTODOC online trgovina

Novo, poenostavljeno brskanje po spletni strani vam bo olajšalo iskanje pravega dela. Poiščite rezervne dele.

Vrsta zahtevo Primer
Rezervni deli Zavorni Kolut
Rezervni deli + Proizvajalec avtodelov Oljni Filter RIDEX
Rezervni deli + Avtomobilski proizvajalec Vzigalna Svecka LANCIA
Rezervni deli + Številka izdelka Metlica Brisalnika Stekel 298W0028
Številka izdelka SKWIB-0940027
Številka izdelka + Proizvajalec avtodelov 3 397 006 950 BOSCH
OEN 71804094
OEN + Proizvajalec avtodelov 71804094 STARK
loader Prosim počakajte...