Plus
Preizkusite premium račun
0   Izdelki
#
0,00 €
Prosimo, da za nakup izdelek dodate v košarico.

Predali za škatlo za orodje

ogled
607 Izdelki

Predali za škatlo za orodje: kaj morate vedeti

Predali za orodje omogočajo razporeditev različnih naprav, pripomočkov, pritrdilnih elementov in drugih predmetov, ki jih potrebujete za avtomobilsko popravilo, v določenem redu. Opremljeni so s posebnimi vodili, s pomočjo katerih se odpirajo in s tem omogočajo dostop do njihove vsebine.

Katere so vrste predalov za orodje?

Proizvajalci nudijo izdelke, ki se razlikujejo po:

  • Velikosti. Dolžina in širina sta odvisni od velikosti vozička za orodje samega. Po višini, pa ima lahko predal višino 81, 130, 248 mm itd.
  • Število razdelkov. Obstajajo takšni z enim razdelkom, pa tudi takšni, ki so razdeljeni z večimi razdelki.
  • Nosilnost. Na primer, nekateri modeli lahko prenesejo obremenitev do 40 kg, medtem ko drugi le do 15 kg.
  • Dodatna oprema. Proizvajalci pogosto opremijo svoje izdelke z avtomatskim zapiranjem vrat, organizatorji predalov iz pene, osrednjo ali posamičnimi ključavnicami, sistemi za zaklepanje itd.

Nasveti za uporabo predalov za orodje

Upoštevajte proizvajalčeva navodila. Uporabljajte velike predale za shranjevanje velikih delov. Ne prekoračite dovoljene največje nosilnosti. V nasprotnem primeru lahko pride do poškodbe dna.

Uporabite mehko vlažno krpo za redno čiščenje predalov. Ni priporočljiva uporaba kemičnih sredstev. S posebnimi sredstvi občasno namažite vodila predalov.

AUTODOC: priročno spletno nakupovanje

Bi želeli kupiti predale za orodje in drugo dodatno opremo po ugodni ceni? V naši spletni trgovini boste našli širok izbor izdelkov po sprejemljivih cenah. Poleg tega pogosto izvajamo različne promocije, ki pomagajo našim kupcem prihraniti in izkoristiti priložnost za brezplačno dostavo. Opravite nakup na spletu pri AUTODOC - resnično je stroškovno učinkovito!

loader Prosim počakajte...